Elsa Grave-sällskapets hemsida
Om Elsa Grave
-Kort om Elsa Grave
-Mer om Elsa Grave
-Elsa Graves liv
-Elsa Graves verk
-Bibliografi
-Konstnären Elsa Grave
-Läs Elsa Grave
-Elsa Grave Läser
-Bilder
Elsa Grave-sällskapet
Kontakt
Länkar
 

 Elsa Graves verk

Detta är en ren verkslista övar Elsa Graves verk.
Om du vill se hela bibliografin gå till Bibliografi

Inkräktare 1943
Som en flygande skalbagge 1945
Bortförklaring 1948 Medusan och djävulen 1949
Den blåa himlen 1949
Avskedsövning 1951
Påfågeln 1951
Isskåpet 1952
Nio elegier 1953
Ariel 1955
Lufthav 1956
Från taggarnas värld 1958
Luciafirarna 1959
Isdityramb 1960
Höstfärd 1961
Tre lyriska gräl 1962
Sphinxen (radiopjäs) 1963
Dikter i urval 1964
Höjdförlust 1965
Krukväxterna (radiopjäs) 1965
Medan vi låg och sov 1966
Hungersöndag 1967
Vid nödläge 1969
Mödrar som vargar 1972
Avfall - från och till 1974
Slutförbannelser 1977
En tid i Paradiset 1981
Evighetens barnbarn 1982
För isdemoner är fan en snögubbe 1985
Sataneller1989

Webbmaster:
Karin Wieslander
Om Elsa Grave-sällskapet
Kontakta Elsa Grave-sällskapet